Slow but steady

Soroush Hosseini is de oprichter van Huis der Tandheelkunde. Zijn overtuiging is het streven om zorg te leveren op een hoog niveau waarbij een breed assortiment aan specialisme en de modernste technieken ons onderscheid. Bij ons wordt de tandheelkunde niet als ‘service’, maar als zorg gezien. En zorg vereist tijd en aandacht voor elke patiënt. Pas wanneer deze tijd genomen wordt kan zorg op maat worden gemaakt en kwaliteit geleverd worden.

Wij begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor veel mensen een spannende aangelegenheid is. Dit kan komen door bijvoorbeeld nare ervaringen in het verleden, pijnlijke behandelingen of telkens weer een nieuw gezicht. 

Om die reden zetten wij alles op alles om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Van onze gastvrije wachtkamer tot aan onze extra zachte behandelstoelen, en alles daar tussenin: de modernste technieken en alleen de beste materialen worden gebruikt om zo uw comfort én onze kwaliteit te kunnen garanderen. Denkt u bijvoorbeeld aan een digitale mondscanner, een 3D röntgenapparaat en hoogwaardige materialen en instrumenten. 

Bij Huis der Tandheelkunde zijn wij grote voorstanders van de preventieve tandheelkunde; voorkomen is immers beter dan genezen.  Bij de halfjaarlijkse controle let de tandarts op (beginnende) gaatjes, tandvleesproblematiek of bijvoorbeeld tekenen van slijtage. De preventieassistent reinigt bovendien uw gebit en geeft u instructies hoe de verzorging van uw gebit nog beter kan. Een gezond gebit blijft natuurlijk alleen maar gezond als het ook dagelijks goed verzorgd wordt.  

Wanneer preventie niet meer toereikend is en er problemen in de mond zijn ontstaan, gaat u een behandeltraject in. Wij leggen u de verschillende behandelopties uit en lichten de kosten toe. Wanneer u het gevoel heeft de situatie goed te begrijpen nemen wij samen een keuze voor de behandeling die het beste bij u en uw gebitssituatie past.

Het bereiken van een gezond gebit is immers een samenwerking tussen u en ons. Wij gaan deze samenwerking graag aan.

Werken bij ons