Tanden zijn vaak het eerste wat we opmerken bij andere mensen. Want hoe we het ook wenden of keren; mensen zijn vaak nu eenmaal visueel ingestelde wezens. Helaas kan dit ook voor veel mensen onzekerheid geven over hun eigen glimlach. 

Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. De tandartsen van Huis der Tandheelkunde zijn namelijk zeer ervaren in esthetisch werk.  Bij een esthetisch consult bespreken we uw wensen en bekijken wij de situatie in uw mond, zodat wij u weer naar een mooie, unieke glimlach kunnen begeleiden.

Soms kan een combinatie van een gebitsreiniging en uw tanden bleken al voldoende zijn. In andere gevallen is het raadzaam eerst een onzichtbare beugel te dragen om de stand van de tanden te verbeteren, waarna de esthetiek verbeterd kan worden met facings (“schildjes”) van composiet of porselein

In alle gevallen kiezen wij voor de oplossingen die voor uw gebit het meest duurzaam zijn. Uw mondgezondheid gaat immers boven alles. Wij zullen nooit onnodig of overmatig uw tanden beslijpen.