Intake


Wij verzoeken u 10 minuten voor uw eerste afspraak aanwezig te zijn om de inschrijving compleet te maken. Sinds 2007 geldt de Identificatieplicht in de Zorg. Om die reden vragen wij u een geldig identificatiebewijs mee te nemen (rijbewijs, identiteitsbewijs of paspoort).

Afspraken


Afspraken kunt u aan de receptie, telefonisch of per e-mail inplannen. U krijgt per e-mail een bevestiging van uw afspraak.
Als service ontvangt u van ons een dag voor de afspraak een herinnering.
Mocht deze herinnering om wat voor reden dan ook niet aankomen, verwachten wij u alsnog op de afgesproken tijd.
Afspraken dienen uiterlijk 48 uur van tevoren afgezegd te worden. Indien wij niet telefonisch bereikbaar zijn kunt u ook een e-mail sturen. Indien een afspraak te laat wordt geannuleerd is het mogelijk dat wij de tijd in rekening zullen brengen volgens het volgende tarief:

Tandarts: €3,- per minuut
Preventieassistent: €1,50 per minuut

Ons streven is om u op tijd te kunnen helpen. Wij vragen u daarom op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn en de patiënt na u niet onnodig hoeft te wachten.
Mochten wij onverhoopt toch uitloop hebben zullen wij u op de hoogte stellen. Wij rekenen hierbij op uw begrip; het leveren van zorg is niet 100% voorspelbaar en soms is er meer tijd nodig voor een behandeling dan verwacht. En die tijd moet genomen worden.

Deelname


Zoals u kunt lezen in onze praktijkfilosofie zien wij uw mondzorg als een samenwerkingsverband. Elke relatie, dus ook die tussen tandarts en patiënt, werkt het best op basis van wederkerigheid.
Wij verwachten om deze reden dan ook actieve deelname van onze patiënten. We zien u graag met regelmaat in de praktijk voor de controle en een gebitsreiniging. Daarnaast is het aan u om uw gebit dagelijks te verzorgen. Uw inzet is immers cruciaal voor uw gebit.

Gedrag


Wij zullen altijd respectvol met u omgaan. Wij zullen nimmer onderscheid maken op basis van geslacht, (etnische) achtergrond, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.
En uiteraard willen wij zelf ook op deze wijze behandeld worden.

Klachtenregeling

Wij zijn aangemeld bij KNMT.

Privacy verklaring


Klikt u hier voor onze privacy verklaring.